Här nedan har jag försökt besvara några av de vanligaste frågorna man kan ha. Innan fotograferingen skickar jag även en prep-guide, med  ännu mer information
Vad ska jag ha på mig?
Hela och rena kläder. Jag brukar säga att det man känner sig allra bekvämast i fotograferas man bäst it. Det behöver inte alls vara fancy med fina klänningar och matchande outfits. Några av mina mest älskade bilder har jag tagit när vi alla haft underställ på oss (som en traditionell fjäll-familj lever vi naturligtvis i våra underställ 75% av tiden). Och to be honest, så är det selan vi alla har hela kläder på oss heller....
Vad ska bäbisen/barnen ha på sig?
Hela och rena kläder, gärna enfärgade. Använder ni tygblöja; din favorit-blöja! Annars se ovan. Låt barnen bestämma själva. Det viktigaste är att vi fångar deras personligheter. Om det nu är så att en Frost-klänning är vad de använder, naturligtvis ska vi foto hen i en sådan klänning. Min mission är ju att fånga vardagen precis som den är! 
Varför fotar du hemma hos folk?
Många tycker det är lite obehagligt att stå inför kameran. Man känner sig utpekad och in the lime-light. Därför blir det oftast bättre bilder när man är i en miljö man redan känner till och känner sig bekväm i. 
Vad måste jag förbereda?
Inget? Målet är ju att fotografera er som ni är just här och nu. Har du bokat en längre fotografering kan det vara värt att ha tänkt på lite aktiviteter. Vill ni vara ute och hoppa i pölar? Eller inne framför brasan och spela spel? Vill ni fotas när ni ger er av på en längdtur, med allt vad det innebär? Sådana saker kan behöva förberedas en smula. 
Hus, stugor, eller hotellrum behöver inte städas eller ordnas. Allt kan lösas på plats, jag lovar! 
Tar du fotografier utomhus?
Absolut! 
Tar du färg-fotografier?
Nej. Kolla gärna in min instagram om du vill se mer av vad jag fotograferar! 
När under graviditeten kan jag fotograferas?
Från vecka 30 brukar bli bäst, men jag har även fotat mindre magar med lyckat resultat. 
När kan jag och min bäbis fotas?
När det känns bekvämt för er! Min favorit är ju så tidigt som möjligt, när allt är så skört, rått och hudlöst. Men inte alla vill ju ha en kamera upptryckt i ansiktet då. Det är du som bestämmer när det känns bäst! 
Retusherar du? 
Inte mycket! Vi kan diskutera detta på plats
Hur funkar det med betalning?
En 25% deposition garanterar er en plats i schemat. Mer detaljer om priser och paket man kan köpa till finns under respektive sida. Jag har swish!
Back to Top