Intimate Maternity Photography

Gravid


Vad roligt att du är här! Är du gravid?

Jag älskar att skapa fotografier tillsammans med en nybliven förälder, oavsett om bäbisen är i magen eller i armarna!

Det var så jag började fotografera andra, och det har en speciell plats i mitt hjärta. Du kanske just nu känner dig trött, otymplig och inte alls ha lust till att ta foton, men tyvärr är den gamla klichén sann. Man ångrar bara de foton man inte tog. Mina mest älskade foton jag har är de jag tog när jag var gravid med mina två barn.

Vill du ha nära, intima och stillsamma fotografier är jag fotografen för dig! Antingen kommer jag hem till dig, eller så möts vi upp i min studio. Ofta är det fint om din partner är med också.

Sessionen tar 45-60 minuter. Vi hinner med två ombyten under denna tid. Många tycker också om att ta med sig ultraljud-fotografier, kanske en speciell nalle eller små små barnskor. När fotograferingen är klar kommer du få tillgång till ett online album med runt 30-50 högupplösta bilder. Det finns även möjlighet att köpa till olika paket med utskrifter och album. ​​​​​​​

Det brukar vara bäst att fotograferas runt v30, men jag har även fotograferat gravida tidigare och senare med lyckat resultat. Jag guidar dig/er under hela fotograferingen med posering och placering, så du behöver inte tänka på något! Vi börjar med att gå igenom vad du tagit med dig i klädesväg och bestämmer en plan för fotograferingen.

R. Kaur

we all move forward when we recognize how resilient and striking the women around us are

Vad roligt att du är intresserad av en fotografering. Min studio ligger vackert beläget i Edsåsdalen, Södra Årefjällen, men jag kan även komma hem till dig om du så önskar.

Tveka inte att höra av dig om du har några som helst funderingar eller frågor! Klicka på “Maila Mig!” för att skicka ett mail.