Intimate Portrayal of Familyhood

Family Photography


Är du trött på vanliga poserade bilder, där alla står rakt upp och ner i sina finkläder och tittar rakt in i kameran?

Vill du fånga vardagen som den är?

Eller vill du helt enkelt ha enkla men finstämda familje-bilder? Då har du kommit rätt!

Boka mig för att föreviga kärleken som finns i er familj. Skratten som kommer från magen, glädjen! Du väljer var vi ska vara. Hemma hos mig? Inne i ert vardagsrum? I min fotostudio? Utomhus i favorit-pulkabacken? Vi kan till exempel ta ömsinta porträttbilder av barnbarn tillsammans med mor och eller farföräldrar, eller bara enkla familje-bilder. Eller varför inte ute när ni gör det ni älskar!

Jag guidar er naturligtvis hela tiden. Det hela börjar med ett mail till mig (klicka på knappen nedan). Jag kontaktar er antingen via telefon eller mail och så diskuterar vi vad det är ni drömmer om. Tillsammans väljer vi var ni vill fotograferas, vad ni ska ha på er och vad ni behöver förbereda innan. Under fotograferingen ser jag till så vi får de bästa möjliga fotona, det enda ni behöver göra är att följa mina direktiv. Ni får sedan tillgång till fotografierna i ett digitalt album, där ni kan ladda ner dom. Ur detta album kan ni också beställa bilder för utskrifter och album.

Dr. Suess

To the world // you may be one person // but to one person // you may be the world

Vad roligt att du är intresserad av en fotografering. Min studio ligger vackert beläget i Edsåsdalen, Södra Årefjällen, men jag kan även komma hem till dig om du så önskar.

Tveka inte att höra av dig om du har några som helst funderingar eller frågor! Klicka på “Maila Mig!” för att skicka ett mail

.